Facebook
pomidorowa z imbirem 1 (large) (1)

Zupa pomidorowa- królowa polskich zup!

Jesień obdarza nas całym bogactwem warzyw: świeżych, pachnących, takich, po które ręce same się wyciągają. Wśród warzyw wielką i zasłużoną popularnością cieszą się pomidory, Lubimy je na surowo w sałatkach, pieczone- nadziewane farszem na bazie ryżu lub kasz, w postaci soku albo przecieru. Dobry przecier pomidorowy posłużyć może co najmniej do dwóch celów: przygotowania sosu  lub zrobienia zupy  pomidorowej.
czytaj więcej...
program lojalnościowy spiżarnia

Program lojalnościowy

Mamy przyjemność poinformować, że wprowadziliśmy program lojalnościowy dla klientów naszego sklepu.
czytaj więcej...

Spiżarnia przyjęta do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsza

Nasze wybrane produkty otrzymały właśnie prestiżowe wyróżnienie i zostały przyjęte do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsza
czytaj więcej...

Powidła węgierkowe - słodycz zamknięta w słoiku

Przyszła jesień, dla wielu z nas ulubiona pora roku. Liście na drzewach mienią się wszystkimi kolorami złota i rudości, słońce jeszcze pięknie świeci, jest zjawiskowo. Na bazarkach pojawiła się nieprzebrana obfitość warzyw i owoców, wszystkiego do wyboru, do koloru. Oko przykuwają piękne jabłka, soczyste gruszki, winogrona, no i śliwki - swoją intensywną, fioletową barwą wyróżniają się spośród  innych owoców. Kuszą, i słusznie. Bo śliwki są i pyszne, i zdrowe.
czytaj więcej...

Miód lipowy – najlepszy lek na przeziębienie

czytaj więcej...

Czas na nowalijki!

Dzisiaj proponujemy sałatę z dressigiem orzechowym, do którego doskonale pasuje nasza spiżarniana musztarda z zielonym pieprzem.  
czytaj więcej...
1 2 3 ... 6