Spiżarnia
Spiżarnia
Utwórz nowe konto

Tradycyjne Przysmaki

Spiżarnia
Spiżarnia

Ćwikła - nie tylko na święta

Spiżarnia

Ćwikła – nie tylko na święta

Kiedy je się najwięcej ćwikły? Oczywiście na święta, te wielkanocne i bożonarodzeniowe. I jest w tym wiele sensu –  ćwikła doskonale podnosi smak potraw i prezentuje się znakomicie na stole dzięki swojemu pięknemu, buraczanemu kolorowi. Jak w przypadku każdych tradycyjnych przetworów najlepiej ćwikłę zrobić samemu. Wtedy możemy idealnie dopasować do własnego smaku proporcje ostrego chrzanu i słodkawego buraka. Ale jeśli ktoś nie ma czasu i ochoty, albo nie w głowie mu domowe przetwory, zapraszamy do spróbowania ćwikły staropolskiej marki Spiżarnia – w której moc chrzanu tylko nieznacznie stonowana jest buraczaną słodyczą. Doskonale smakuje na przykłada z pasztetem, nie tylko tradycyjnym, ale także wegetariańskim z soczewicy, kaszy jaglanej i grzybów. A jak już nam taka ćwikła zasmakuje, będziemy wracać do niej nie tylko na święta.

Podaj swój adres e-mail

jeśli chcesz być na bieżąco informowany o nowych produktach oraz zmianach w ofercie